Welkom

De West Consult, een initiatief van Els Mulder, is sinds 1993 actief op het gebied van (management) coaching, loopbaanadvisering en outplacement.

Valkuil of juist een competentie?
Probleem of eerder een kans?
Tegenstander of eigenlijk een partner?

Hoe je naar situaties kijkt bepaalt in hoge mate datgene wat je werkelijk ervaart. De kern van onze aanpak is het aanreiken van nieuwe invalshoeken, waardoor andere mogelijkheden ontstaan en de ervaring verandert.

Het oplossen van organisatie- en loopbaanvragen vraagt, zowel van organisaties als van medewerkers, keuzes maken, in beweging komen, uitdagingen aangaan, verantwoordelijkheid nemen; kortom: verandering.

Ervaring leert ons steeds weer dat (zelf-) inzicht gecombineerd met motivatie een krachtige basis vormt voor het maken van keuzes. Voeg doelgerichtheid toe en er ontstaat effectieve actie die leidt tot realistische verandering.

De benadering van De West Consult is realistisch, positief, empathisch en doelgericht.

Wij verlenen diensten op het gebied van
-
        coaching bij persoonlijke, organisatie-en personele vraagstukken
-
        loopbaanadvies en outplacement
-
        ontwikkeling HR-instrumenten en begeleiding bij implementatie
De West Consult beschikt over een netwerk van vakgenoten waarmee wordt samengewerkt.

De West Consult werkt voor opdrachtgevers binnen diverse branches. Hierbij valt te denken aan: de grotere uitgeverijen, grafische bedrijven, productiebedrijven, overheidsinstellingen, thuiszorgorganisaties en adviesbureaus op het gebied van loopbaanadvisering, coaching en training.

"Iedere situatie of ervaring kan worden omgezet in een beïnvloedbare uitdaging”