Coaching

Voor degenen die een stap voorwaarts willen zetten in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling bij:

  • het oplossen van vraagstukken gekoppeld aan belemmeringen in functioneren

  • willen aangaan van nieuwe/grotere uitdagingen

  • competenties verbeteren

  • herstellen van burn-out, mentale overbelasting

Persoonlijke coaching draagt bij aan het (weer) plezieriger maken van uw leven en loopbaan door bewustwording van (gedrags-)patronen, herontdekking van passie en kwaliteiten en groei in zelfvertrouwen en zelfbewustzijn.

Om het gewenste resultaat te behalen wordt gebruik gemaakt van diverse methoden en technieken gebaseerd op kennis, ervaring en intuïtie.

Wij combineren deze informatie tot een patroon, waardoor eventuele belemmeringen en valkuilen helder worden.
Aansluitend bieden wij handvatten om zaken aan te pakken, doelgericht op de praktijk van uw (werk-)leven en vertaald in concrete (werk-)situaties.

Coaching en counseling worden in onze aanpak gecombineerd. Evenals de inzet van methoden en instrumenten als Persoonlijke Profiel Analyse (PPA Thomas International), competentiemeting, loopbaanwaarden, kernkwadranten, 360° feedback etc., ook wordt gebruik gemaakt van NLP- en associatieve technieken.

Ook voor managers die hun potentiële mogelijkheden beter willen benutten en verder willen uitbreiden, bieden wij het juiste maatwerk.

Onze werkwijze is duidelijk, onze samenwerking met u intensief, open, confronterend waar nodig, relativerend waar mogelijk en doelgericht.

 “invloed uitoefenen op situaties en ervaringen is de uitdaging”